Kerstin Ulrich

kerstin til hjemmesideKerstin er klinikkeier for Kiropraktorklinikken på både Røros og Tynset. Hun ble uteksaminert fra Unversitetet i Southhampton i 1992 og har vært autorisert kiropraktor i Norge siden.

Kerstin er født og oppvokst i Tyskland. Hun har spesialkompetanse innenfor rehabilitering/opptrening av kompliserte og langvarige smerter i nakke, skulder, korsrygg og bekkenet. I tillegg har hun spesiell interesse for diagnostisering av problemer i føtter (fot og ganganalyse med TOG Gaitscan ) , knær og hofter, bekkenet, skivelidelser og generelt diagnostikk av feilfunksjoner i hele muskelskjelettsystemet .

Kerstin er sentralstyremedlem i Norsk Kiropraktorforening og er ansvarlig for Region Midt- Norge og for kiropraktorenes veileder -og turnusprogram i Norge.

Vaiva Grubé

Vaiva til hjemmesideVaiva er opprinnelig fra Litauen. Hun har bodd med sin familie på Røros i 8 år .

Hun har Bachelorgrad i rehabilitering og fysioterapi fra Litauen og har erfaring med individuell- og gruppetrening, slynge- og bassengtrening, rehabilitering og massasje. Hun har ikke fått sin autorisasjon som fysioterapeut i Norge enda og kommer til å jobbe hos oss som muskel- og leddterapeut.

Hos oss kommer Vaiva blant annet til å utføre massasje, trening, laserbehandling, trykkbølgebehandling og Gait-scan (fotanalyse og såletilpassning).